Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Арлин Антонов: Изумени сме от това, което чуваме! Искаме обяснение от кмета!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:08 / 09.12.2004Коментари ()2074
Не мога да кажа дали има нещо вярно в подобна информация, но ако е вярно, е твърде срамно за нашата община. Това коментира поредния секс-скандал, развихрил се в Пазарджик, общинският съветник Арлин Антонов. Припомняме, че по информация на Дарик радио непълнолетни проститутки са заявили пред съда, че са били наемани да обслужват членове на кметската администрация и гостуваща от чужбина делегация, като беше замесено и името на кмета Евстатиев.
“Сега ще се окаже, че случаят "Баджаров" е маловажен пред новия случай, който става вече известен в една рубрика, която не е популярна с положителни нагласи за нашата община и въобще - за хората в общината. Ще имаме сесия, но на нея аз бих предложил, ако господин кметът присъства, да стане и да даде пояснения върху това, което изтича в медиите: дали той го приема като истина или като лъжа - да каже неговото становище, все пак, за да чуем от него как стоят нещата, защото и ние сме озадачени, съветниците. И от всички политически партии, с които съм разговарял, всички хора са огорчени, затова, че за втори път има място в медиите и при това - централно място с нещо, което е твърде негативно, като обществен имидж на нашата община, въпреки, че сме осмата по големина община в България. Община, която стои на пътя на “Коридор 8”, в средата на “златна” Тракия. Направо сме изумени от това, което чуваме, и ако се окаже вярно, аз ще бъда един от хората, които ще настояваме за това кметът да си подаде оставката. Това ще бъде може би най-моралното, което може да направи, ако това, което се изнася за него е вярно!”, заяви Антонов, цитиран от Focus news.
Арлин Антонов припомни, че в петък ОбС - Пазарджик ще има извънредна сесия, за да обсъди поведението на общинския съветник Тони Баджаров, уличен в търсене на секс контакти с непълнолетни момичета.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Arlin-Antonov-Izumeni-sme-ot-tova-koeto-chuvame-Iskame-obyasnenie-ot-kmeta-3414
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.