Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Учат чиновници как да вземат финансова помощ за партньорство с граждански структури
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:43 / 30.10.2007Коментари ()892
© Plovdiv24.com
Механизмите за кандидатстване по откритата процедура за набиране на проектни предложения по Оперативна програма "Административен капацитет" на тема „Развитие на структурите на гражданското общество - ефективност и професионализъм за постигане на партньорство с администрацията и съдебната система" са във фокуса на семинар за Пловдив и Южен Централен район. Минималният размер на безвъзмездната финансова помощ за всеки проект е 100 000 лв., а максималният - 400 000 лв. За тази процедура не се изисква съфинансиране от страна на бенефициента, а допълнително облекчение е подготовката на проектите на български език.

Проявата в хотел "Санкт Петербург" е част от поредица информационни дни в страната и се провежда 20 дни преди изтичане на крайния срок за кандидатстване. Очаква се до края на годината първите договори за финансиране да бъдат факт. По тази процедура може да бъде предоставена безвъзмездна финансова помощ за общо 3 млн. лева.

 



Източник: Дарик радио


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Uchat-chinovnici-kak-da-vzemat-finansova-pomosht-za-partnyorstvo-s-grazhdanski-strukturi-34272
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.