Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Виновникът и спътникът му от катастрофата на бул. "България" в тежко състояние
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:30 / 23.04.2012Коментари ()9056
Двама от четиримата пострадали при катастрофата на бул. "България", за която Plovdiv24.bg съобщи по-рано, са хоспитализирани в две от клиниките на Университетска болница "Свети Георги". С хемопневмоторакс - наличие на въздух и кръв в плевралното пространство, и със съмнение за фрактури е приет в КАРИТ един от пътниците. Състоянието му е тежко основно поради общия му недобър здравен статус, обясниха лекарите.

Единият от шофьорите е със счупени ръка и пубисна кост - в областта на таза. Той е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология. Шофьорът и пътникът в таксито имат леки охлузвания и няма да бъдат хоспитализирани в УМБАЛ "Свети Георги".

Припомняме, че три коли катастрофираха на бул. "България" днес следобед. По първоначални данни лек автомобил, движейки се в посока колелото на Международен панаир - Пловдив е преминал през мантинелата и е навлязъл в лентата за насрещно движение. Там колата се е блъснала последователно в два автомобила, единият от които - такси. В УМБАЛ "Свети Георги" са откарани двама пътници и двама шофьори.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vinovnikut-i-sputnikut-mu-ot-katastrofata-na-bul-Bulgariya-v-tezhko-sustoyanie-346767
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.