Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Стипендии още от 1-ви семестър на І курс за отличниците по математика в ПУ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 09.07.2012Коментари ()2648
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Стипендия за успех още от първи семестър ще получават първокурсниците от направление "Математика" във Факултета по математика и информатика на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Това съобщиха от висшето училище.

Деканското ръководство е взело решение всички кандидат-студенти, които участват в класирането с отлична оценка по математика - без значение дали тя е получена по време на конкурсен изпит, на матура или на национална олимпиада. Средствата за тези извънредни стипендии ще бъдат осигурени от факултета, уточниха от ПУ "Паисий Хилендарски".

На 11 юли, сряда, ще се проведе тестът по математика в редовната кандидатстудентска кампания на университета. За него са се записали 269 човека.

Одобреният прием в ПУ "Паисий Хилендарски" за академичната 2012/2013 година е 4217 студенти, от които 3577 в редовна форма на обучение, а 640 - в задочна. Отпуснатите бройки са за акредитираните над 90 специалности в деветте факултета на университета, филиалите в Кърджали и Смолян и Техническия колеж в Смолян.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Stipendii-oshte-ot-1-vi-semestur-na-kurs-za-otlichnicite-po-matematika-v-PU-365257
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.