Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивски юрист: ВСС е пълен с лесни за корумпиране политически протежета
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:55 / 13.07.2012Коментари ()3173
©
В некадърност и политическа обремененост обвини членовете на ВСС авторитетния и международно известен пловдивски юрист Михаил Екимджиев.

В интервю той каза, че "ВСС е пълен с политически протежета, чиято единствена цел е грижата за собствените им пенсии и бъдещи назначения, след като им изтече мандата в Съвета. Не можете да си представите колко на дребно се корумпират тези хора" - добави още по-остро той по адрес на членовете на ВСС.

Въпреки критиката си към тях обаче, юристът Михаил Екимджиев определи и като наистина срамно това, че отстранената съдийка Мирослава Тодорова дълги години е забавяла правната мотивация на издадените от нея присъди, което беше и конкретната причина за нейното дисциплинарно уволнение вчера.

Бойко Борисов реагира емоционално, но бързо и в духа на обществените очаквания, затова и хората го харесват, коментира Екимджиев вчерашната позиция на премиера, че решението на ВСС е явна провокация броени дни преди поредната важна оценка за напредъка на България в тази област.

Източник: радио "Пловдив"



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Plovdivski-yurist-VSS-e-pulen-s-lesni-za-korumpirane-politicheski-protezheta-366239
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.