Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бижута за близо 900 000 лева продаде тази година НАП Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:18 / 26.07.2012Коментари ()1454
©
Златни и сребърни бижута за близо 900 000 лева продаде от началото на годината досега НАП Пловдив в пет различни търга. Последният от тях беше вчера на 27 килограма сребърни накити и още 2 килограма златни, които бяха изкупени за почти 121 000 лева от пловдивска фирма, специализирана в ювелирството. 

Общо 76 и половина килограма сребърни украшения и 19,4 килограма златни успя да реализира през тази година отдел "Продажби" в пловдивската приходна агенция. Освен тях НАП Пловдив продаде и 3,7 килограма синтетични камъни за декорация. Изделията от благородни метали, независимо от вида им - обеци, гривни, пръстени, колиета, ръкавели, са най-лесно продаваемата стока, показва практиката от досега организираните продажби. 

Обикновено това са бижута, отнети в полза на държавата след пресечени опити за контрабанден внос в страната, като в повечето случаи контрабандата е спирана на граничен пункт Капитан Андреево край Свиленград. 

Отново "свиленградско" е среброто - рекордно като количество, което в момента подготвя за оценка и последваща продажба НАП Пловдив. Става дума за 226 килограма, което е най-голямото досега количество накити, обявявани в един търг от тукашната дирекция. Те ще бъдат предложени на кандидат-купувачите в началото на месец септември. Подробностите ще бъдат публикувани в електронната страница на НАП www.nap.bg.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Bizhuta-za-blizo-900-000-leva-prodade-tazi-godina-NAP-Plovdiv-369158
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.