Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дариха хранителни продукти на деца с увреждания в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:09 / 26.07.2012Коментари ()2000
©
70 деца и младежи с тежки физически и умствени увреждания и техните семейства, членуващи в Сдружение "Различни, но равни", получиха над 1500 броя хранителни продукти, осигурени от гръцки и български фирми. На всички кандидати бяха раздадени по 14 пакета кроасани, 2 бр. кисело, 2 кутии прясно мляко и по няколко килограма колбаси.
 
"За никого не е тайна, че Община Пловдив и сдружение "Различни, но равни" са партньори, което от своя страна осигурява устойчивост на дейностите както и адекватна и професионална грижа за децата и младежите", заяви Георги Титюков, заместник-кмет "Спорт, младежки дейности и социална политика". 

Той увери, че в лицето на общинската администрация в града под тепетата децата, младежите и техните родители ще имат винаги стабилен партньор във всяко отношение. 

На старта на проекта, чрез който ежемесечно семействата на деца в неравностойно положение ще получават пакети с храна от гръцки спонсори, присъстваха представители на Международен панаир Пловдив, Дирекция "Социално подпомагане" в лицето на директора Надя Танева и други официални гости.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dariha-hranitelni-produkti-na-deca-s-uvrezhdaniya-v-Plovdiv-369227
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.