Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Двойки без брак търсят колеги за трампа заради общежития в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:40 / 12.09.2012Коментари ()3783
© Plovdiv24.bg
Живеещи без официален брак студенти от Пловдив търсят упорито с обяви колеги за трампа в общежитията. Задължителното условие, за да бъдат настанени влюбените в една стая, е да имат официален подпис. Документът от гражданското е сред наръча със заявления и формуляри, които всеки един студент подава по различните общежития в Пловдив. Повечето младежи обаче предпочитат да живеят на семейни начала, без да вдигат тежки сватби. 

Ако нямат пари за свободен наем, вариантът за общежитие е единственият пред влюбените студенти, които не са от Пловдив.

До 20 септември е срокът за подаване на документи за общежитията за бъдещите висшисти от Пловдивския университет. Конкуренцията за легла е жестока, защото това е пловдивският ВУЗ, който не разполага със собствен кампус и ползва бази на останалите висши учебни заведения в Пловдив. Около 1500 студенти обикновено подават молби да бъдат настанени в общежития, сочи справка от университета. За тях има свободни около 950 места в различните общежития на други вузове в Пловдив.

Студентите трябва да отговарят на определени условия, за да бъдат настанени в общежитие. Те трябва да бъдат редовно обучение и да не са от града. Семейните трябва да представят акт за сключен граждански брак. Те, както и необвързаните им колеги, трябва да внесат и документи за брутния доход на членовете на семейството им за половин година назад, както и декларация за успеха им от предходната година. 

Мераклиите за общежития не бива да забравят да декларират също, че нямат регистрирана фирма, нямат доходи от наеми и други ренти, както и от дивиденти от акции, търговия или че не работят в държавни и частни фирми.


Източник: в. "Монитор"


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dvoiki-bez-brak-tursyat-kolegi-za-trampa-zaradi-obshtezhitiya-v-Plovdiv-379562
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.