Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ветровито и хладно, отново "жълт" код за Пловдивско
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:39 / 21.09.2012Коментари ()2523
© Plovdiv24.bg
"Жълт" код е обявен за днес в 21 области заради очаквани бурни ветрове. Това са Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Ловеч, Монтана, Плевен, Разград, Русе, Силистра, Сливен, София, София Област, Стара Загора, Търговище, Хасково и Шумен.

Днес ще е ветровито и хладно. По-значителна облачност ще има над Източна България и централните райони на Дунавската равнина. В източните райони преди обяд все още ще вали, но по-късно и там валежите ще спират. Над Западна България ще е предимно слънчево. Максимални температури между 15° и 20°, малко по-ниски в Североизточна България 12-15°, в София около 16°. Атмосферното налягане е средното за месеца и през деня ще се задържи почти без промяна.

В планините ще преобладава слънчево време. Само в централната и източната част на Стара планина ще има повече облаци и е възможно да превали. Ще духа силен и бурен северозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието ще се задържи предимно облачно и в сутрешните часове все още ще превалява. Ще остане ветровито. Максимални температури 17° - 19°, температура на морската вода 21°- 22°. Вълнение на морето 1-3 бала.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Vetrovito-i-hladno-otnovo-zhult-kod-za-Plovdivsko-381845
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.