Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Приключиха ремонтите в двете детски ясли в район "Западен"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:06 / 21.09.2012Коментари ()2831
©
Приключиха ремонтите в двете детски ясли - "100 усмивки" и "Дара" и млечната кухня в район "Западен" и децата вече ползват обновените помещения. Това съобщи кметът на района Десислава Желязкова. Ремонтните дейности, на обща стойност 40 000 лева, бяха извършени през времето, когато децата в детските заведения бяха най-малко заради изписването на 3-годишните. Средствата бяха осигурени с Решение № 276 на база изменение на бюджета на община Пловдив. 

В детска ясла "100 усмивки" се подновиха сенниците на двора, сменена бе дограма, ремонтирани ревизионните шахти в двора и част от външната канализация. Напълно бяха подновени мокри помещения, което включва нови фаянсови облицовки; демонтаж и монтаж на PVC тръби.

В Детска ясла "Дара" бе извършен ремонт
©
на умивалниците в мокрите помещения и на 4-те групи, което включва и мивките за децата. Във всяка една група фаянсовите плочки са с различен цвят, което допълнително създава комфорт за децата. В стария вариант мокрите помещения на "Дара" бяха от 80-те години на миналия век. Ремонтът наложи и подмяна на PVC тръбите.

В детска кухня "Лакомото мече" бе подменено електрическо табло.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Priklyuchiha-remontite-v-dvete-detski-yasli-v-raion-Zapaden-381977
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.