Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Концерт-надиграване между танцьори от Южна Африка и пловдивски ученици
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:46 / 17.10.2012Коментари ()2695
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Св. Св.Кирил и Методий":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Кметът на "Западен" Десислава Желязкова ще открие концерт-надиграване между танцьори от Южна Африка и СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Пловдив. Концертът ще се състои на 24 октомври 2012 година /сряда/ от 18,00 часа в мебелен салон "Галеро" на ул. "Екзарх Йосиф" 16 /пресечка на ул. "Иван Вазов". 

Той е част от проект "Укрепване на креативното сътрудничество", който представя музикална и театрална трупа M.U.K.A. Project от Йоханесбург, Южна Африка, който се провежда под патронажа на г-жа Желязкова. Пловдивчани ще имат възможност да се запознаят с танци от различни региони на Южна Африка и с хоровото пеене на племето Зулу.

В програмата са включени "Игри от Пирина" и "Шопски смесен танц" на танцов ансамбъл "Марица" с ръководители Нели Карабахчиева и Емил Тодоров. Хор "Млади тракийци" с ръководители Вичка и Георги Николови ще представят китка от народни песни.

Танцовото и музикално представление е откупено от клуб Пловдив Оптимист Интернешънъл, носител на Наградата на Община Пловдив за благотворителност "Димитър Кудоглу" за 2010 година.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Koncert-nadigravane-mezhdu-tancyori-ot-Yuzhna-Afrika-i-plovdivski-uchenici-388165
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.