Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Обсъждат начините за противодействие на трафика на хора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:27 / 17.10.2012Коментари ()747
©
Фондация "Пловдив 2019" и местната комисия за борба с трафика на хора организират кръгла маса на тема "Културата и образованието - мощни фактори за противодействие на трафика на хора", която ще се проведе утре, 18.10.2012 г., от 14.30 ч. в Пловдив, ул. "арх. Христо Пеев" 6, седалището на Фондация "Пловдив 2019".

Целта на форума е да се обсъдят културни и образователни възможности за противодействие и превенция срещу трафика на хора. Ще се търсят начини за подобряване на взаимодействието между държавните и местните институции и тези от сферата на културата и образованието за създаване на ценностни нагласи и среда за ограничаване на трафика на хора. След кръглата маса (около 16 - 16.30) ще бъде подписан Меморандум за партньорство и съвместни действия за повишаване културата на гражданите и противодействие на трафика на хора между Фондацията и МКБТХ.

На кръглата маса са поканени представители на държавни и общински структури, културни и образователни институции, НПО. Събитието е част от дейността на Фондация "Пловдив 2019" по отношение на инициирането на форуми за публичен граждански диалог с участие на представители на органите на местно самоуправление, на държавни институции, културни оператори, бизнеса и неправителствени организации за изграждане на обществена среда в съответствие с модерните демократични ценности и европейски практики за подобряване на качеството на живот.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obsuzhdat-nachinite-za-protivodeistvie-na-trafika-na-hora-388177
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.