Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметовете на Пловдив и "Марица" откриват панаир за търсещите работа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:00 / 20.10.2012Коментари ()1933
© Plovdiv24.bg
Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев и кметът на Община "Марица" Димитър Иванов ще открият днес - 20.10.2012 г., от 10 часа панаира на работата Job Fair. Първото по рода си изложение ще се проведе в спортната зала на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" на булевард "България" в Пловдив.

В събитието ще участват почти 50 работодатели. До сега около 500 човека, търсещи работа, са заявили своето желание да се включат в инициативата. Няма ограничения за възраст, образование, университет или адресна регистрация - всички са добре дошли.

Първият регионален Job Fair ще събере представители на бизнеса, централната и местна администрация, неправителствения сектор, медии и активни хора, търсещи реализация в приоритетна за тях сфера.

Организатори на инициативата са Община Пловдив, Община "Марица" и Младежки информационно - консултантски център. Съорганизатори и партньори са Mediacafe, Конфиндустрия България и много други. Събитието се организира с любезното съдействие на домакините от Пловдивския университет "Паисий Хилендарски".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetovete-na-Plovdiv-i-Marica-otkrivat-panair-za-turseshtite-rabota-388743
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.