Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Премиера на нова стихосбирка в мол "Галерия Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:52 / 22.10.2012Коментари ()990
© Plovdiv24.bg
Каква е връзката между банкерството и словото? А между поезия и подарък? На тези и на още много въпроси ще получите отговор, ако посетите премиерата на новата стихосбирка на книжния пазар - "Синя пеперуда" с автор Милка Кьосева. 

Тя е банкер. Тя е динамична, модерна млада дама. Тя е съпруга и майка. Но тя е преди всичко жена и съществото й, изпълнено от всички тези ликове, я подтиква да сподели звука на своите поетични мелодии. Дебютната стихосбирка на г-жа Кьосева не са просто споделени лирични думи родени от душата на жена, а е нещо повече. Ще се убедите разгърнете ли това уникално книжно бижу реализирано от екипа на "Нитон Медия". Естетическите търсения на авторката са я отвели към раждането на лирична поема за чувственост и нежност, красота и страст. Тя ще полети към своите читатели и чрез оригиналната си визия, от която лъха феерия от женствени знаци. Символика откриваме дори в заглавието на изданието: в старогръцките митове често пеперудите са символ на любовта, а в старогръцки език думата "психе" се употребява и за пеперуда, и за душа.

"Синя пеперуда" притежава душа, изпълнена с многост, и това ще й даде уверен полет. А на стартовата писта авторката споделя: "Всяка жена се нуждае от знаците, които да вдигнат духа й и да заявят силата й". 

Милка Кьосева споделя смело тези знаци и го прави с увереност и хъс. С оная неподправена искреност на човек, който може, знае и действа. Тя ви кани на 25 октомври в 18.30 ч. в елегантното пространство на изложбения салон на мол "Галерия Пловдив". Кани ви на празник, на който ще се празнува красотата, силата, свободата, хармонията на женствената природа.

"Синя пеперуда" не е просто стихосбирка, а е подаръчен продукт, който ще зарадва всяка жена с усет за слово и фина естетика.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Premiera-na-nova-stihosbirka-v-mol-Galeriya-Plovdiv-389057
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.