Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът посреща посланици за бизнес среща с Българо-Скандинавската търговска камара
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:55 / 02.11.2012Коментари ()1491
© Plovdiv24.bg
Кметът на Община Пловдив инж. Иван Тотев е домакин на бизнес среща с делегацията на Българо-Скандинавската търговска камара, която ще се проведе днес - 2 ноември 2012 г., от 10:30 до 12:30 часа в заседателната зала в сградата на площад "Стефан Стамболов".

На форума ще присъстват президентът на Камарата г-н Йоран Свенсон, както и посланикът на Швеция Н.Пр. г-жа Хелена Пилсас Алин, посланикът на Финландия Н.Пр. г-н Харри Салми, посланикът на Норвегия Н.Пр. г-жа Гюру Катарина Викьор и г-н Ханс Скоу - министър-съветник към Посолството на Дания в България, представители на Търговско-индустриалната камара в Пловдив и Международен панаир - Пловдив. 

Българо-Скандинавската търговска камара е сдружение с нестопанска цел, създадено с основната задача да насърчава и подпомага търговските и икономическите взаимоотношения между България и скандинавските страни (Дания, Исландия, Норвегия, Финландия и Швеция). 

Основната мисия на асоциацията е да играе ролята на връзка между скандинавските компании с българските държавни и местни институции и бизнес обществото като цяло, както и да подпомага дейността им в България за постигане на положително публично възприемане на бизнеса като цяло. Сдружението е създадено през 2009 като "разрастване" на Българо-Шведската Търговска Камара и към момента наброява около 70 членове.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetut-posreshta-poslanici-za-biznes-sreshta-s-Bulgaro-Skandinavskata-turgovska-kamara-391928
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.