Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Няма храни за бедни, защото няма доставки на три продукта
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:13 / 15.11.2012Коментари ()978
© Plovdiv24.bg
Поради липса на три продукта, раздаването на хранителни помощи за социално слаби граждани в Пловдив и областта е преустановено. Очаква се акцията да продължи от понеделник, 19-ноември.

В нито един пункт на Червения кръст в Пловдив не се раздават хранителни помощи на социално слаби граждани. С такива сигнали наши зрители загряха редакционните ни телефони. Акцията е преустановена, тъй като няма доставка на олио, леща и боб, съобщи директорът на Червения кръст Таня Георгиева. По нейна информация на всички пунктове са разлепени предупредителни съобщения, че срокът за раздаването на хранителните помощи е удължен.

Очаква се от следващия понеделник раздаването на храни да се възобнови. Оказва се, че в Пловдивска област има най-много хора с право за получаване на хранителни помощи - по списък бедните са 28 хиляди. От тях над 10 хиляди са жители на Пловдив.

Междувременно жена съобщи, че лично тя в Мадан е получила заразен с гъгрици боб. По данни на Националната агенция на храните 70 тона заразен боб беше спрян от раздаване, но очевидно не навсякъде контролът е бил осъществен успешно.

Източник: ПОТВ


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nyama-hrani-za-bedni-zashtoto-nyama-dostavki-na-tri-produkta-395275
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.