Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Фондация взема за 5 години бивш автосалон до Пешеходния мост, прави го Детски център
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:17 / 04.12.2012Коментари ()2509
©
Фондация "Безгрижно детство" взема за 5 години под наем общински имот, разположен в южното подмостово пространство на Пешеходния мост, научи репортер на Plovdiv24.bg. Става въпрос за бившия автосалон с площ от 410 кв.м, който фондацията трябва да преустрои за нейна сметка в детски център. Размерът на наемната цена е 410 лв. без ДДС на месец, като строителството следва да бъде изпълнено при спазване на всички приложими нормативни актове. 

На 30.10.2012 г. е проведен конкурс в Община Пловдив за отдаване под наем на горепосочения обект. Явил се само един кандидат, а именно: Фондация "Безгрижно детство", представлявана от Стоянка Гавраилова.

След изпълнението на строителството и въвеждането в експлоатация на детския център обектът не може да бъде използван с различно предназначение от посоченото през целия срок на договора. За всяка календарна година през времето на действие на договора за наем фондацията трябва да извършва разходи за облагородяване и поддържане на площта, предназначена за озеленяване, разположена непосредствено от западната страна на обекта. Задължава се да полага за наетия обект грижата на добър стопанин и да извършва ремонти по поддържането на обекта и съоръженията в него за своя сметка.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Fondaciya-vzema-za-5-godini-bivsh-avtosalon-do-Peshehodniya-most-pravi-go-Detski-centur-399884
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.