Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Английската гимназия кани бивши възпитаници на 22 декември
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:44 / 05.12.2012Коментари ()8792
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи ученици от
ЕГ "Пловдив":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 22 декември Езикова гимназия "Пловдив" отваря вратите си и кани всички свои завършили възпитаници да посетят училището, където ще имат възможността да се срещнат със своите бивши учители, настоящи ученици и да се запознаят с промените в училището. Предвиждаме в гимназията да има предварително подготвена програма и да се състоят тематични срещи с култови за гимназията учители.

На събитието ще бъде представена кампания за създаване на музей на гимназията и обновяване на библиотеката. Организаторите приканват всички, които имат желание, да донесат вещи и/или снимки, които да предоставят временно и/или за постоянно за целите на музея. В замяна те ще получат приемо-предавателен протокол (в случай, че си ги искат обратно) и/или сертификати за дарение.

Идеята е този ден да стане традиция за завършилите, които да знаят, че всяка година на този ден училището ще отваря вратите си за тях, за да си припомнят ученическите години, да се срещнат със свои съученици и учители и/или да добият представа за неговото развитие.

Източник: ПОТВ


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Angliiskata-gimnaziya-kani-bivshi-vuzpitanici-na-22-dekemvri-400206
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.