Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивският окръжен съд ще произнесе присъда по делото за изнасилване в Радиново
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:29 / 16.01.2005Коментари ()1817
Утре състав на Пловдивския окръжен съд с председател Мария Шишкова ще произнесе присъда спрямо Красимир К., Никола Н., Георги А. и Петър К. Четиримата са обвинени в това, че през септември 2001 год. в с. Радиново са извършили изнасилване и блудство на 22 годишна жена, осъществени от повече от две лица, от длъжностно лице, представляващи особено тежък случай. Спрямо тях е повдигнато и обвинение за хулиганство, отличаващо се с изключителна дързост и цинизъм, съобщи пресцентърът на Съдебната палата.
Случаят прикова общественото внимание още в началото не само заради изключителната арогантност на деянието, но и заради скандалната известност на единия от участниците - Красимир Къртев, един от т.нар. "месарски босове" братя Къртеви. Именно в тяхната кланица е работила като чистачка пострадалата жена. Според нейните показания е била затворена в стаята на охраната от управителя Къртев и завързана с вериги. След това цяла нощ той и останалите трима - Никола Николов, Георги Асенов и Петър Кочев, се гаврили с нея, като я пребили с тояга, остригали, порязали ухото й и я изнасилили. На сутринта Къртев я изгонил от кланицата. По случая беше наказан и полицай, който отказал да регистрира жалбата на жената, а след това я принудил да промени показанията си.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivskiyat-okruzhen-sud-shte-proiznese-prisuda-po-deloto-za-iznasilvane-v-Radinovo-4011
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.