Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Народният представител Величка Шопова откри изложба на млада художничка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:31 / 18.12.2012Коментари ()2107
©
Народният представител от ГЕРБ Величка Шопова откри самостоятелна изложба на младата пловдивска художничка Стиляна Георгиева. В читалище "Никола Вапцаров" в квартал "Прослав" даровитата авторка е подредила свои картини от Стария Пловдив.

За мен е удоволствие да открия тази изложба, в която художничката Стиляна Георгиева със средствата на живописта ни пренася по калдъръмените улички на Стария град. От картините може да се почувства духа на това уникално място, близко до сърцето на всеки пловдивчанин, заяви при откриването Величка Шопова, която е и член на Парламентарната комисия по културата, медиите и гражданското общество в 41-то Народно събрание.

Талантливата художничка е възпитаник на Художествената гимназия в Пловдив, след което завършва Националната художествена академия. Зад гърба си има редица самостоятелни изложби, а откриването на последната се превърна в истинско арт събитие. 



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Narodniyat-predstavitel-Velichka-Shopova-otkri-izlozhba-na-mlada-hudozhnichka-403409
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.