Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Информационна среща с директори на градини и училища в "Северен"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:46 / 25.01.2013Коментари ()1540
©
Информационна среща за запознаване на директорите на детски градини и училища на територията на район "Северен" относно старта на национална кампания "За чиста околна среда - 2013 г." проведе днес кметът на района Ральо Ралев.

В заседателната зала на районната администрация кметът и неговият екип информираха директорите за възможността да бъдат бенефициенти към МОСВ, като създадат свои проекти, чрез които да кандидатстват за финансиране с до 5 000 лева.

Ралев поясни, че целта на кампанията е повишаване на екологичната култура и навлизане на съвременните тенденции в сферата на опазване на околната среда в образователния и възпитателния процес на младите хора, посредством възможността за финансиране на дейности от материален характер пряко включени и необходими за учебния и възпитателния процес във всяко едно заведение.

"Служителите на администрацията ще окажат пълно съдействие на всеки един директор при изготвянето на самия проект, а аз се надявам тази година ПУДООС да одобри най-много проекти от район "Северен", каза в заключение Ралев.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Informacionna-sreshta-s-direktori-na-gradini-i-uchilishta-v-Severen-411225
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.