Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Спецоперация за дрога в пловдивска дискотека, седем задържани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:17 / 23.01.2005Коментари ()935
Трима мъже са заловени с наркотични вещества вчера при специализирана операция в дискотека “Плазма” в Пловдив, предизвикана от сигнали на граждани, че в това заведение се предлагат и употребяват наркотици, съобщиха от РДВР.
Около 2 часа служители на група “Наркотици” при сектор “Криминална полиция”, Първо и Второ РПУ Специализираното охранително подразделение при проверката са намерили у С.Г. (21 г.) от Пловдив 4 таблетки “Екстази”, у С.А. (22 г.) от Дупница – таблетка “Екстази” и пакетче с наркотично вещество, а при обиск на гръцкия гражданин К.Й. (26 г.) - цигара с хашиш 0.973 грама. И тримата са задържани за 24 часа.
При извършения оглед в дискотеката същата нощ на различни места на земята полицаите са открили разпръснати таблетки и наркотични вещества. Направената им експертиза е установила, че става дума за 6,5 грама амфетамини, 7 грама канабис и 3 грама хашиш. При операцията са били задържани за 24 часа и четиримата собственици на “Плазма”, които в момента са били в дискотеката, за изясняване на случая.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Specoperaciya-za-droga-v-plovdivska-diskoteka-sedem-zadurzhani-4130
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.