Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Областният управител закусва с президента на САЩ и членове на Конгреса
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:40 / 07.02.2013Коментари ()1512
© Plovdiv24.bg
В 14.00 часа днес българско време българската делегация, в която са включени заместник-министърът на земеделието и храните Светлана Боянова, областният управител на област Пловдив Здравко Димитров и изпълнителният директор на АЕЦ "Козлодуй" Валентин Николов, ще влезе на традиционната молитвена закуска с президента Барак Обама в голямата зала на хотел "Хилтън", Вашингтон. 

По традиция събитието се организира всяка година от инициативен комитет към Президентството и Конгреса на САЩ. Молитвената закуска се провежда ежегодно през първия четвъртък на февруари.

Това събитие е твърдо фиксирано в календара на всеки американски президент и е един от най-влиятелните форуми, на който се срещат над 3500 изтъкнати държавници, политици, дипломати и представители на науката и на религиозни общности от цял свят. 

Заедно с американския президент Барак Обама ще присъстват и членове на Конгреса, правителството, висшата администрация, въоръжените сили и дипломатическия корпус.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Oblastniyat-upravitel-zakusva-s-prezidenta-na-SASht-i-chlenove-na-Kongresa-414141
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.