Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
НАП Пловдив продава апартамент, фитнес зала и сауна в Банско
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:34 / 07.02.2013Коментари ()2255
© Plovdiv24.bg
Апартамент, фитнес и сауна във ваканционното селище "Сидер Лодж" в Банско продава чрез новия онлайн портал за продажби НАП Пловдив. 

Залата за фитнес например е просторна 135 квадратни метра и е оценена на 57 500 лева. Апартаментът, широк 58 квадрата, излиза на търг с изгодна цена от 25 000 лева. Публичните изпълнители от НАП Пловдив продават и подземен гараж с 12 паркоместа в същото курортно място. Неговата оценка възлиза на 165 000 лева. Освен тях, на търгове в Банско се предлагат кафе-аперитив и творческо ателие.

Огледите започват в понеделник и ще продължат до 15-ти февруари включително, от 9.00 до 17.00 часа след предварителна уговорка с публичния изпълнител, водещ продажбите. Подробности за имотите и условията за участие в търговете могат да се прочетат на електронната страница на НАП на интернет адрес www.nap.bg в рубриката "Продажби".

Порталът се актуализира всеки ден, като в момента там са обявени за продан вещи и активи в цялата страна на обща стойност около 5 милиона лева. Сред по-атрактивните стоки са автомобили със стартови цени под 1 000 лева, медицинска апаратура, златни бижута, скъпоценни камъни и дори ракиен казан.

НАП Пловдив напомня, че всеки който проявява интерес да купи вещ или имот, за да се включи в наддаването, най-напред трябва да внесе депозит в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена и да подаде в срок ценово предложение до приходната агенция. За улеснение на кандидат-купувачите, НАП дава възможност за плащане на депозита онлайн.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/NAP-Plovdiv-prodava-apartament-fitnes-zala-i-sauna-v-Bansko-414282
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.