Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
В МУ презентират международна програма за обучение на студенти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:03 / 11.02.2013Коментари ()1265
©
Бивши и настоящи студенти от
МУ - Пловдив:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 14 февруари, четвъртък, в Медицински университет - Пловдив за първи път в България ще бъде презентирана Международната програма за обучение на студенти на университета "Стивънс Хенагер" в Солт Лейк Сити - САЩ. Университетът е основан през 1891 г. и философията му е да развива програми, които да отговарят на променящите се тенденции на пазара на труда и да дават реални познания и умения на студентите. 

В рамките на програмата се предлагат 18-месечни магистратури по "Здравен мениджмънт" и "Бизнес администрация", съчетани с осигурен платен стаж, който, от една страна, дава възможност за практическо прилагане на получените знания, а от друга - за покриване на разходите по обучението и пребиваването. На студентите се осигурява работа до 40 часа седмично с гъвкаво работно време при заплащане в съответствие с местните стандарти. Програмата е предназначена за неамерикански граждани, които имат защитена бакалавърска степен в легитимни учебни заведения и владеят английски език.

Презентация на програмата и на условията, при които може да се кандидатства, ще направи Джефри Капили - глобален консултант, който отговоря за стратегиите по приема на международни студенти към университета "Стивънс Хенагер". Организатори са Американски информационен и бизнес център и "Хармония консулт" със съдействието на Център за кариерно развитие на Медицински университет - Пловдив.

Презентацията е предвидена за 14 февруари 2013 г., четвъртък, от 14.15 часа в зала 2 на аудиторния комплекс на Медицински университет - Пловдив.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/V-MU-prezentirat-mezhdunarodna-programa-za-obuchenie-na-studenti-415017
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.