Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Община Пловдив с приз за развитието на културно-историческия туризъм
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:31 / 18.02.2013Коментари ()1542
© Plovdiv24.bg
Община Пловдив е с номинация от 30-та юбилейна международна туристическа борса "Ваканция & спа експо 2013", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това съобщи кметът Иван Тотев и показа приза пред журналисти на пресконференция в заседателната зала на градската институция. 

"Наградата се дава за големия принос в развитието на културно-историческия туризъм в града ни и е е удовлетворение за всичко това, което правим в Пловдив в тази насока", каза градоначалникът. 

"Ваканция & спа експо 2013" се проведе от 14 до 16 февруари в Интер Експо Център - София. Събитието е под патронажа на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. То бе отлична възможност за изложителите от страната и чужбина да представят своя продукт, новите си програми, да осъществят полезни бизнес контакти и да се запознаят с новите тенденции и промени в развитието на туристическия бизнес.

По време на изложението се дискутираха актуални проблеми в развитието на туризма, нови тенденции и начини за изграждане на атрактивен и конкурентоспособен продукт.





Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obshtina-Plovdiv-s-priz-za-razvitieto-na-kulturno-istoricheskiya-turizum-416569
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.