Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Представят проекта "Живей пълноценно"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:50 / 27.02.2013Коментари ()755
© Plovdiv24.bg
Във връзка с проект на район "Централен" "Живей пълноценно" по схема за безвъзмездна финансова помощ "Помощ в дома" с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз, район "Централен" ще направи първата пресконференция за стартиралия проект. 

В администрацията вече е разкрито звено за услуги в домашна среда. От район "Централен" отправят покана към всички, които искат да се възползват от услугите личен асистент, социален асистент и домашен помощник, да се запознаят с обхвата на предлаганите за 17 месеца услуги, каквато е продължителността на проекта.

Пресконференцията ще се състои на днес - 27.02.2013 г., от 11.00 часа в хотел "Тримонциум Принцес", зала "Архитект Йолов", етаж 5-ти.

По време на пресконференцията ще бъде дадена пълна информация и бланки за желаещите да се включат в една от двете целеви групи по проекта и да се възползват от предлаганите услуги. Набират се хора с увреждания - 42-ма, които да бъдат потребители по проекта, както и желаещи за другата група - на персонала - 20 човека, доставчици на услуги.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Predstavyat-proekta-Zhivei-pulnocenno-418437
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.