Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
СК "МВР Пловдив" обявен за спортен клуб на годината
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:27 / 01.03.2013Коментари ()2263
© Plovdiv24.bg
На вчерашната церемония по връчване на годишните награди на Спортната асоциация на МВР за 2012 година СК "МВР Пловдив" при ОДМВР - Пловдив бе обявен за спортен клуб на годината за дейността си при подпомагане на организацията и провеждането на републиканските първенства по ППС и футзал, както и за участието на членовете му в повечето организирани от СА -МВР спортни прояви и спечелени призови места. На тържеството отборът на ОУПБЗН - Пловдив по пожароприложен спорт получи приза за отбор на годината. 

Сред отличените регионални отбори в колективните спортове бяха още и Отборът по футбол при ОД МВР - Пловдив - Републикански шампион на МВР, както и Отборът по футзал на ОУПБЗН - Пловдив - Републикански шампион на МВР. В раздела "Деятели със съществен принос за дейността на Спортна асоциация - МВР" бе награден и Румен Димчев -началник на ОУПБЗН - Пловдив и член на УС на Българската федерация по пожароприложен спорт, подпомагащ развитието и популяризирането на пожароприложния спорт. 

Спортисти, треньори и деятели, постигнали високи постижения и дали своя принос за спорта в МВР, получиха днес наградите си от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, от главния секретар на МВР Калин Георгиев и заместник-министрите Димитър Георгиев и Веселин Вучков.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/SK-MVR-Plovdiv-obyaven-za-sporten-klub-na-godinata-418935
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.