Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
С 1000 литра шампоан измиват всички улици в Пловдив до 12 април
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:56 / 19.03.2013Коментари ()2169
С 1000 литра шампоан ще бъдат измити всички улици на Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Процесът стартира днес от "Кукленско шосе", а служител на ОП "Чистота" миеше с маркуч голямата пътна артерия. 

"Във всяка от цистерните се слага по 2 литра шампоан с мирис на "Пролетен аромат", а измиването във всички квартали ще приключи до 12 април", съобщи шефът на общинското предприятие Иван Стоянов.

По думите му в малките улици, където няма да може да се влиза заради паркираните коли, зам.-кметът Александър Държиков се е ангажирал, че ще бъде изготвени временни знаци, указващи движението на автомобилите.

"Те ще се поставят една седмица преди да стартира миенето в отсечката, за да може хората предварително да са уведомени да преместят автомобилите си. Така ще можем да почистим много по-добре и ефективно събрания прахоляк и мръсотия", каза още Стоянов. 
    
По отношение на квартал "Столипиново", шефът на "Чистота" заяви, че ще се мие там, където е възможно влизането на машините на предприятието. 

Улиците в Пловдив ще се мият от 04:00 ч. сутринта по следния график: 5 пъти седмично тези от първа категория, 3 пъти - втора категория и 1 път - трета категория. Машините на предприятието са общо 8, като във всеки район ще оперират по 4 от тях, тоест поетапно ще се чистят по два от кварталите.




Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/S-1000-litra-shampoan-izmivat-vsichki-ulici-v-Plovdiv-do-12-april-422289
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.