Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Винария 2013 представя няколко нови вина от серията Domaine Peshtera
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:19 / 01.04.2013Коментари ()1886
©
Уникални вина и ексклузивни дегустации подготвят за тазгодишното издание на Винария технолозите на Винпром Пещера. Освен, че ще представят първите Резерви на серията Domaine Peshtera, месец преди да бъдат налични в търговската мрежа, експертите на най-големия производител на вина у нас са разработили и уникални купажни вина от сортовете Совиньон Блан и Вионие. 

Цялата серия Domaine Peshtera и специалните винени еликсири ще бъдат представени в рамките на професионални дегустации, които компанията организира на своя щанд. Чрез тях технолозите на Винпром Пещера искат да покажат резултата от своя труд и качествата на българското винопроизводство на чуждестранните и родни посетители, търговци и партньори. Експертните дегустации ще бъдат достъпни и за любителите, за да се запознаят с основните тънкости, чрез които сами да определят качествените характеристики на вината, които консумират.

За първа година компанията представи предварително и визията на своя щанд, посветен изцяло на виното. Той отново предвижда да е внушителен по дизайн и размери, разположен на над 100 кв. м. в самото начало на Палата 11, където ежегодно се разполагат всички винени изложители.

Изграждането на щанда на компанията е стартирало още през изминалата седмица поради многото детайли, тежки конструкции и спецификациите на дегустационните зали, в които е нужно да има определени условия, за да се развият напълно качествата на опитваните вина. ХХI-то издание на Винария тази година се провежда от 3 до 6 април в Международен Панаир Пловдив.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Vinariya-2013-predstavya-nyakolko-novi-vina-ot-seriyata-Domaine-Peshtera-424655
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.