Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
611 души са постъпили на работа през февруари чрез Бюрото по труда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:52 / 10.04.2013Коментари ()1914
© Plovdiv24.bg
611 души са постъпили на работа през февруари чрез Бюрото по труда в Пловдив област. През февруари в Пловдивска област са били обявени 884 свободни работни места на първичен пазар, които са повече от януари, когато са били 714. Тези данни съобщи Александър Ковачев от Дирекция "Регионална служба по заетостта". 

По данни на дирекцията към днешна дата в Пловдивска област има обявени 238 свободни работни места за средно и основно образование, и 18 свободни позиции за специалисти с висше образование. Сред местата, изискващи средно и основно образование, най-много са за машинен оператор - 18, толкова са и позициите за шивачи на обувки, каза Александър Ковачев. 

8 души се търсят в бюрото по труда в Пловдив на позицията аргончик. Ковачев добави, че както винаги се търсят заварчици, готвачи, бармани, сервитьорки и продавачи. Сред позициите изискващи висше образование има 3 свободни места за брокери на недвижими имоти и две за секретари.

Обявено е вакантно място за старши учител спортна подготовка в Пловдив и директор на детска ясла в Асеновград. Търсят се още специалисти с висше образование за офис мениджър, счетоводител, лекар, електротехници и други.


Източник: радио "Фокус"


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/611-dushi-sa-postupili-na-rabota-prez-fevruari-chrez-Byuroto-po-truda-426329
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.