Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Завърши основният ремонт на ул. "Дрян" в "Западен"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:45 / 10.05.2013Коментари ()1732
© Plovdiv24.bg
Кметът на район "Западен" Десислава Желязкова ще открие ул. "Дрян" след направения основен ремонт. Събитието ще се случи днес от 11,00 часа на кръстовището на ул. "Дрян" и ул. "Солунска" /до ЦДГ "Светла"/. Поканени са да присъстват заместник-кметът Димитър Кацарски, кметовете на останалите 5 района в Пловдив, представители на фирмата-изпълнител, служители на администрацията на район "Западен" и живеещите в микрорайона.

Изпълнено бе цялостно обновяване на терена - нови асфалтови настилки, тротоари, подмяна на ВиК мрежа, оформяне на градинките и озеленяването им, както и изграждане на паркоместа. Сега улица "Дрян" осигурява безпроблемен достъп освен до домовете на живеещите около 1000 души там, но и за гражданите, които ползват услугите на 4 ДКЦ и МБАЛ "Каспела", ЦДГ "Светла" и детска млечна кухня "Лакомото мече", уточни Десислава Желязкова

Първата копка на реконструкцията бе направена на 3.10.2012 година от кмета на града Иван Тотев и Желязкова. Средствата в размерна 200 000 лева са осигурени от бюджета на община Пловдив, част от които са от компенсациите за софийския боклук. 



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zavurshi-osnovniyat-remont-na-ul-Dryan-v-Zapaden-431562
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.