Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Любителски крос на Гребната база
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:58 / 19.05.2013Коментари ()1238
Шестото издание на любителската спортна обиколка Пловдив ще се състои тази неделя на гребната база в Пловдив. Стартът ще бъде даден в 15.30 часа като всички любители - бегачи и кънкьори ще могат да се включат и да направят една обиколка на гребната база.

Идеята на организаторите е да популяризират спорта за аматьори и да убедят участниците, че той не е само състезание, а удоволствие и здраве. В любителските обиколки Run'n'Roll наравно стартират всички - деца и възрастни, професионални спортисти и аматьори, хора с инвалидни колички и патерици, хора, които не са спортували от ученическите си години и такива, които тичат за здраве всеки ден.

Всеки финиширал участник е победител. Всеки получава сертификат и медал за достойното си представяне, според своите възможности. И този път в края на обиколката ще се проведе забавното състезание "Грабвай жената и бягай" - благотворително надбягване, при което господата трябва да пренесат своите дами покрай трибуните на Гребната база.

Средствата събрани от това състезание ще бъдат дарении на Българският младежки Червен кръст. Съорганизатори на събитието са Община Пловдив и Сдружение Зелени Балкани - една от най-големите природозащитни организации в България. Част от събраните пари за участие, ще бъдат посветени на природозащитна кауза.

Източник: радио Пловдив



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Lyubitelski-kros-na-Grebnata-baza-433247
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.