Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ОИЦ организира информационен ден за представяне на оперативна програма
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:45 / 22.05.2013Коментари ()795
©
Областен информационен център - Пловдив организира информационен ден за представяне на оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж 2014 - 2020". Той ще се проведе днес от 9 часа в заседателната зала на Общинския съвет - Пловдив. 

По време на информационния ден ще се проведе публично обсъждане на новата оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж 2014 - 2020", съвместно с експерти от Министерство на образованието, младежта и науката. 

От страна на образователното министерство ще присъстват заместник-министър Петя Евтимова и главен директор на Главна дирекция "Структурни фондове и международни образователни програми" Карина Ангелиева. 

След информационното събитие експерти от ОИЦ - Пловдив ще проведат на място индивидуални срещи с всички заинтересовани.

Заместник-министър Петя Евтимова и Карина Ангелиева ще дадат официална пресконференция за медиите от 10,30 часа в малката заседателна зала на Общински съвет - Пловдив.

Областен информационен център - Пловдив е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, изградени с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. 

ОИЦ - Пловдив работи в рамките на проект на община Пловдив № BG161РО002-3.3.02-00021-С0001 "Изграждане на областен информационен център в гр. Пловдив".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/OIC-organizira-informacionen-den-za-predstavyane-na-operativna-programa-433751
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.