Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Сключват договорите за реконструкцията на ВиК мрежата в Кричим
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 28.05.2013Коментари ()4232
© Plovdiv24.bg
Във връзка с реализацията на проект № DIR-51011116-9-43 "Доизграждане, реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежа и изграждане на ПСОВ гр. Кричим", по приоритетна ос 1 "Подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води в населени места с над 2 000 екв. ж. и в населени места с под 2 000 екв. ж., попадащи в градски агломерационни ареали", Върховния административен съд на Република България със свое решение № 7190 от 28.05.2013 г. потвърди решението на кмета на община Кричим № РД- 15-00-424/15.12.2012 г. за класиране на участниците и избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет: "Изпълнение на СМР и Инженеринг за инвестиционен проект "Доизграждане, реконструкция и рехабилитация на В и К мрежа и изграждане на ПСОВ гр. Кричим" по две обособени позиции и Решение № 91 от 31.01.2013 г. на Комисия за защита на конкуренцията (КЗК). С решението на ВАС се оставя без уважение жалбата на "Строително-Предприемачески холдинг" ЕООД. 

Въз основа на решението на Върховния административен съд предстои сключване на договори между възложителя - община Кричим и определените за изпълнители на строително-ремонтните дейности по проекта, както следва: За Обособена позиция 1: 

"Изпълнение на СМР за обект: "Доизграждане, реконструкция и рехабилитация на водоснабдителна и канализационна мрежа гр. Кричим" в съответствие с инвестиционен проект: "Доизграждане, реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежа и изграждане на ПСОВ - гр. Кричим, финансиран от Кохезионния фонд на Европейския съюз от държавния бюджет на Република България чрез оперативна програма "Околна среда 2007 - 2013 г." и от бюджета на община Кричим", включваща два подобекта: Подобект 1: "Доизграждане, реконструкция и рехабилитация на водоснабдителна и канализационна мрежа гр. Кричим" и Подобект 2: "Доизграждане, реконструкция и рехабилитация на водопроводна и канализационна мрежа на кв. Крайречен, гр. Кричим" - ДЗЗД "Обединение Кричим-99". За Обособена позиция 2: "Инженеринг на обект:

"Пречиствателна станция за отпадъчни води - гр. Кричим", включително работно проектиране, изграждане на ПСОВ и авторски надзор на ПСОВ" в съответствие с инвестиционен проект: "Доизграждане, реконструкция и рехабилитация на ВиК мрежа и изграждане на ПСОВ - гр. Кричим, финансиран от Кохезионния фонд на Европейския съюз от държавния бюджет на Република България чрез оперативна програма "Околна среда 2007 - 2013 г." и от бюджета на община Кричим" - ДЗЗД "Обединение Еко Аква Груп".


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Sklyuchvat-dogovorite-za-rekonstrukciyata-na-ViK-mrezhata-v-Krichim-434841
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.