Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Безплатни занимания за деца със специални образователни потребности
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:30 / 01.06.2013Коментари ()4006
©
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
За първа година педагозите от ПУ "Стефан Караджа" организират безплатни занимания по интереси за деца със специални образователни потребности от Пловдив. Според интересите и потребностите си детето може да се включи в занимания на клуб "Вълшебния свят на буквите", клуб "Опознай Родината", клуб "В света на математиката", клуб "Занимателни игри", клуб "Ръцете ми създават красота", в спортни и логически игри.

Развиващо действие имат предлаганите занимания по танци, арт-терапия, приказкотерапия, музикотерапия, кинезитерапия, трудотерапия, заниманията по Монтесори и с логопед.

С децата има възможност да се работи в модерна сензорна стая, реновирана и оборудвана със средства от инициативата на пловдивските студентски съвети - OPEN STUDENT FEST 2012 и на френската асоциация "БОН МИН".

Заниманията ще се проведат за времето от днес до 15.06.2013 г. в сградата на помощното училище. Графикът на дейностите е публикуван на сайта на училището: www.pu-sk.com . Заниманията са част от лятната ваканционна програма за деца и ученици от Пловдив.

Включените в инициативата 20 педагози на специалното училище вярват, че ще могат да направят лятото на децата по-цветно и забавно.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Bezplatni-zanimaniya-za-deca-sus-specialni-obrazovatelni-potrebnosti-435482
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.