Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Детски празник в КСУДС Пловдив за Деня на детето
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:45 / 03.06.2013Коментари ()1821
©
Снимка: Архив
Детски празник по повод Международния ден на детето ще се състои днес от 10.30 до 12.30 ч. в Центъра за обществена подкрепа на ул. "Неофит Бозвели" № 38.

Тази година празникът ще бъде отбелязан по различен начин. Причината е, че от началото на месец май към Комплекса за социални услуги са присъединени Центърът за настаняване от семеен тип "Детска къща" и Приютът за безнадзорни деца "Майка Тереза". В празника ще участват всички деца, които получават подкрепа от екипите в КСУДС - деца, настанени в приемни семейства, децата от звено "Майка и бебе", деца които посещават Центъра за работа с деца на улицата, децата от двете новоприсъединени услуги.

На детския празник ще присъстват Георги Титюков, заместник-кмет "Спорт, младежки дейности и социална политика", Веселина Ботева - директор на Дирекция "Социална политика", дарители и партньори на КСУДС.

Водещата Лили Бързева е подготвил спектакъл, изненада за малчуганите, изпълнен с игри, танци и конкурси. Детска вокална група "Бамбини" при ОДК и танцовият състав "Милениум" ще забавляват децата. Ще има и конкурс рисунка на тема "Детство мое".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Detski-praznik-v-KSUDS-Plovdiv-za-Denya-na-deteto-435729
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.