Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Общинска библиотека - Карлово подписа споразумение по проект
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:33 / 04.07.2013Коментари ()757
©
Мирослав Колев директор на Общинската библиотека подписа споразумението за предоставяне на грантово финансиране от Програма "Глоб@лни библиотеки - България" по Грантова схема за финансиране на иновативни проекти между Министерството на културата, Програма на ООН за развитие и Общинска библиотека - Карлово. Проектът, който стартира е в партньорство и носи името "Поглед към Карлово, Асеновград и Тополово едно полезно партньорство". 

Партньор на библиотеките е Национален алианс за работа с доброволци - Пловдив /НАРД/. Всяка една от трите библиотеки набира доброволци за работа по проекта. Ангажираността на Доброволците от Карлово в Проекта "Поглед към Карлово, Асеновград и Тополово", финансиран от Глоб@лни библиотеки, включва: 

- Изработване на филм 110 години Празник на розата - Карлово;
- Участие в поне 70% от предвидените по проект обучения; .
- Проучване на културно историческото наследство на територията на града.
- Провеждане на интервюта с целевата група /граждани, известни личности, роднини/. Заснемане на видео и фото материал по темата на проекта. Разработване в екип на идеи за изготвянето на видео материал и ефективното реализиране на дейностите. Промотиране на дейностите по проекта пред общността.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Obshtinska-biblioteka-Karlovo-podpisa-sporazumenie-po-proekt-441356
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.