Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Община Асеновград в проект с УНИЦЕФ за възпитанието на деца
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:09 / 08.08.2013Коментари ()1989
Община Асеновград, съвместно с Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните-Асеновград и Градска библиотека-Асеновград подадоха Заявка за участие в проект "Работилница за родители" към фондация УНИЦЕФ. Едни от основните задачи на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните са: извършване на социално-превантивна дейност и оказване на помощ на родителите при възпитанието на децата им.

Проектът е насочен за родители на деца от 0 до 4 години. Групата ще се състои от 15 родителя и на срещите ще бъдат обсъждани различни идеи и практики. Двама психолози, които ще бъдат фасилитаторите на групата ще бъдат полезни с различни теми, като: как да опознаем децата си, как да избегнем извършването на престъпления или противообществени прояви; как да разберем кога детето ни се нуждае от родителска подкрепа и обич. Също така родителите ще бъдат запознати с научни становища относно развитието на децата.

Тенденцията показва, че възрастта на децата, извършващи противообществени прояви все повече намалява и реализирането на този проект ще помогне на родителите при възпитанието на децата им и ще се ограничи извършването на противообществени прояви от малолетни лица.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Obshtina-Asenovgrad-v-proekt-s-UNICEF-za-vuzpitanieto-na-deca-447650
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.