Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мазилка от спирка заплашва да падне над главите на чакащите в "Кючук Париж"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:40 / 10.08.2013Коментари ()1975
© Plovdiv24.bg
Спирка за масовия градски транспорт с N291 е в окаяно състояние и е опасна за чакащите под нея, алармира в редакционната поща на Plovdiv24.bg читател на сайта.

"Не е нормално да има изобщо такава спирка в града ни", категоричен е пловдивчанинът. Спирката се намира пред Първа Инвестиционна Банка  в пловдивския район "Южен". Читателят пише още: "След като е започнало подменянето на спирките ни, не разбирам защо се сменят не толкова належащи такива, а на тези, които не търпят отлагане, не им се обръща внимание". Той ни изпрати и снимки, на които се вижда ясно как майки с колички са принудени да чакат там, където може да им падне някое парче мазилка на главите. А в същото време на същия булевард по-надолу се подменят спирки, твърди читателят. 

След като репортер на сайта потърси отговор, от районното кметство в "Южен" заявиха, че голяма част от спирките са се дали на новия концесионер, разпространител на цигарени изделия. Оттам казаха още, че не е спряла акцията за премахване на опасни постройки и след нашия сигнал спирката беше вкарана в графика за обновяване. 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Mazilka-ot-spirka-zaplashva-da-padne-nad-glavite-na-chakashtite-v-Kyuchuk-Parizh-447885
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.