Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Национални киноложки изложби ще се проведат в Цар Симеоновата градина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:24 / 05.09.2013Коментари ()2807
©
Сдружение "Пловдивско киноложко дружество" организира ежегодните си национални киноложки изложби с ранг C.A.C. "Купа Пловдив 2013" на 6 и 7 септември 2013 г. Мероприятието ще се проведе в Цар Симеоновата градина с любезното съдействие на Община Пловдив, като ще стартира и двата дни от 10, 30 ч.

В изложбата ще участват кучета от всички породи, подредени в 10 породни групи. За съдии са поканени г-жа Вихра Григорова (БГ), г-н Андрей Зуткиевич (Полша) и г-н Костадин Шанков (БГ) - международно признати съдии, отличили се с участия по киноложки прояви по цял свят.

В програмата са включени голямо разнообразие от занимателни конкурси за деца, придружени с награди и подаръци. Благодарение на любезната покана на Пловдивско Киноложко Дружество и тази година ще има благотворителен щанд на "Animal Hope Bulgaria - Plovdiv". За втора поредна изложба, също по покана на Пловдивско Киноложко Дружество, ще участват и кучетата от общинския приют, където ще се надяват да открият и своите грижовни стопани.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nacionalni-kinolozhki-izlozhbi-shte-se-provedat-v-Car-Simeonovata-gradina-452283
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.