Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
До 33° днес, след обяд се очакват превалявания
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:13 / 12.09.2013Коментари ()1413
©
Днес ще преобладава слънчево време. След обяд от запад отново ще започне увеличение на облачността и на много места в Западна и Централна България ще превали и прегърми. Над Източна България през деня ще остане предимно слънчево, но през нощта и там ще превали. В източните райони ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 28° и 33°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН). 

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Привечер и там ще се заоблачи и през нощта срещу петък главно по северното крайбрежие ще има превалявания и гръмотевици. Вятърът ще е слаб до умерен от югоизток. Максималните температури на въздуха ще са между 24° и 26° и ще са близки до температурата на морската вода. 

Над планините ще бъде предимно слънчево, но около и след обяд облачността ще се увеличи и на много места, главно в масивите от Западна България ще превали и ще прегърми. Ще духа умерен, по високите части и силен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на 1200 метра около 22°, на 2000 метра около 15°.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Do-33-dnes-sled-obyad-se-ochakvat-prevalyavaniya-453308
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.