Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Уволняват шефа на "Пътнически превози" Пловдив?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:42 / 18.09.2013Коментари ()3988
© Plovdiv24.bg
Началникът на "БДЖ - Пътнически превози" поделение Пловдив - Ангел Даскалов, най-вероятно ще бъде уволнен заради гафа, при който два влака не отпътуваха от гара Пловдив и за който Plovdiv24.bg пръв ви информира.

В понеделник сутринта два влака не тръгнаха, тъй като е имало недостиг на локомотиви.

Бързият влак 1620 "Пловдив" не отпътувал към София, както е по разписание в 6.00 ч., а престоял на гарата до 8.05 ч. Причината за принудителния престой е възникнал в последния момент технически проблем с локомотива. След това композицията потеглила с друга машина, която пък поддържала по-ниска от предвидената в разписанието скорост.

Поради технически проблем с локомотива не отпътувал на време и бързият влак 1622 за София, който тръгва по разписание в 7.00 ч. Пътниците били принудени да чакат 70 минути. Влакът потеглил към столицата с машина, откачена от пристигнала в Пловдив друга композиция.

Началникът на "БДЖ - Пътнически превози" Димитър Димитров е разпоредил проверка и пълен анализ на причините за повредите по локомотивите, за да не се случват подобни неприятни ситуации занапред.

Заради принудителния престой шефът на пловдивското поделение на "БДЖ - Пътнически превози" Ангел Даскалов най-вероятно ще бъде сменен.

За негов наследник се спряга инж. Петър Петров, бивш шеф на товарното предприятие на БДЖ в Пловдив, сега директор на дирекция в ДП "Транспортно строителство и възстановяване" в града под тепетата.,,

Източник: ПОТВ



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Uvolnyavat-shefa-na-Putnicheski-prevozi-Plovdiv-454439
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.