Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Национална конференция в Асеновград за проблемите на детската престъпност
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:45 / 03.10.2013Коментари ()1951
© Plovdiv24.bg
Днес в 601 зала от 14.00 кметът на община Асеновград д-р Емил Караиванов ще открие научно-практическа конференция "Класика и иновации в превенцията на асоциалното поведение на малолетни и непълнолетни деца". Тя се организира от община Асеновград, Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните-Асеновград, Център за обществена подкрепа-Асеновград и е в областта на превенцията на асоциалното поведение на малолетните и непълнолетните. 

Лектори на събитието ще бъдат: проф. Р. Стаматов - психолог към Пловдивски университет, д-р Илиев - доктор в Медицински университет-Пловдив, д-р Спасов - доктор в катедра "Съдебна медицина" към ВМИ, Константин Томанов - Секретар на ЦКБППМН, проф.Хрусанов - преподавател във ВТУ "Св.Св.Кирил и Методий". 

Темите, обсъждани на форума, ще бъдат: "Насилие, трафик и сексуална експлоатация", "Насилието в детско-юношеска възраст", "Значение на сексуалното възпитание за превенция на сексуалните престъпления", "Административни практики".

На конференцията ще се издаде сборник, в който ще бъдат обобщени практиките от всичките присъстващи 27 местни комисии. 



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Nacionalna-konferenciya-v-Asenovgrad-za-problemite-na-detskata-prestupnost-457098
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.