Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Зам.-кмет в община "Марица" става председател на ДАМТН
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:17 / 09.10.2013Коментари ()3464
©
Правителството освободи Ангел Ангелов като председател на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор и определи поста да бъде зает от Стефан Цанков.

Стефан Цанков е бакалавър по макроикономика от ПУ "Паисий Хилендарски" и магистър по топлотехника от ВИХВП - Пловдив. Има магистратура по европейска икономическа интеграция и развитие от Фламандския университет в Брюксел. 

Специализирал е в Института "Робер Шуман" в Будапеща и в Университета "Джорджтаун" - Вашингтон. Има специализации по безопасност на съоръжения с повишена опасност и по изисквания за безопасност при повторно пускане в експлоатация на територията на ЕС от IPAF - Лондон и от Европейската рентал асоциация - Брюксел.

В момента е заместник-кмет в община "Марица", а от 2006 г. - асистент по международна търговия в ПУ "Паисий Хилендарски" и в НБУ. До 2011 г. е бил управител на дружество за производство, продажба, сертифициране и технически надзор на повдигателни съоръжения и обучение на оператори на съоръжение с повишена опасност.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Zam-kmet-v-obshtina-Marica-stava-predsedatel-na-DAMTN-458176
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.