Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Искрен остава в критично състояние, правят кръводарителска акция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:38 / 24.10.2013Коментари ()6715
©
Снимка: Архив
Бивши и настоящи ученици от
ПГХТТ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
16-годишният Искрен Ангелов от Пловдив, прободен с нож от свой съученик, продължава да е в тежко състояние в Университетската болница "Свети Георги", където лекарите се борят за живота му.

Младежът е приет с множество сериозни наранявания в областта на гърдите и корема, той е стабилизиран, но остава в критично състояние. Засегнати са много вътрешни органи, лекарски съвет обсъжда какви действия да предприеме.

Той иманужда от кръвопреливане. В момента организираме доброволна акция за учениците, навършили 18-години, които имат желание да дарят кръв, каза директорът на училището Людмила Ганчева.

Инцидентът стана вчера следобед, около 14 часа, в дома на момчето в района на църквата "Свети Иван Рилски", където на гости бил и съученикът му, с когото, все още неизвестно защо, са се скарали, и младежът бил намушкан с нож около десет пъти. Нападателят, който е с наранявания по ръцете - срязани сухожилия - също е в болница. Според очевидци, преди да припадне, прободеното момче е успяло да каже, че това е сторил приятелят му от Съединение.

Момчетата са десетокласници в Професионалната гимназия по хранителна техника и технологии-Пловдив. И двамата са изключително спокойни момчета, никога досега не са имали агресивни прояви, съобщи директорът на училището Людмила Ганчева.

В момента ситуацията в гимназията е напрегната, учениците са шокирани, дворът е затворен за външни лица, видя на място репортер на Радио Пловдив. Днес там ще има извънредно събиране на всички паралелки и спешен педагогически съвет.

Източник: радио "Пловдив"



Още по темата: общо новини по темата: 27
09.03.2015 »
29.09.2014 »
07.07.2014 »
18.11.2013 »
12.11.2013 »
11.11.2013 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Iskren-ostava-v-kritichno-sustoyanie-pravyat-kruvodaritelska-akciya-460581
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.