Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Новата седмица ще започне с облачно време, на места ще превали
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:29 / 10.11.2013Коментари ()1824
През нощта над Западна България облачността ще се вплътни, а в северозападните райони и ще превали. Минималните температури ще са между 5° и 10°. В София - около 7°, съобщават от НИМХ-БАН

В сутрешните часове в понеделник облачността над цялата страна ще се вплътни и през деня ще преобладава облачно време. Слаби превалявания от дъжд ще има на места в Югозападна България и района на Родопите. В Дунавската равнина ще духа слаб североизточен, а в Източна България - до умерен южен вятър. Максимални температури 15° - 20°, в София - около 17°.

Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за ноември привечер ще се повиши.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана, по-често значителна в следобедните часове. Без валежи. Ще духа слаб до умерен южен вятър. Максимални температури - между 14° и 19°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 14° - 15°.

Над планините облачността ще е значителна, а в южните райони на Пирин и Родопите ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа умерен , по високите части и силен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 13°, на 2000 метра - около 8°.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Novata-sedmica-shte-zapochne-s-oblachno-vreme-na-mesta-shte-prevali-463459
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.