Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Новобрачни семейства от Съединение с поздравителни картички за Въведение Богородично
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:10 / 21.11.2013Коментари ()1595
18 семейства от Съединение, сключили граждански брак през тази година, получиха поздравителни картички от Здравко Димитров, народен представител от 42 НС и областен координатор на ПП ГЕРБ Пловдив област по повод Деня на християнското семейство. В поздравлението се казва: 

На този хубав християнски празник да си пожелаем топло огнище, искрени чувства, много любов и разбирателство с най-близките хора! Да отворим душите и сърцата си за добротата! Обичайте се и се подкрепяйте в хубавите и трудните моменти на живота! Нека семейства ни бъдат изпълнени с любов, разбирателство и много семейно щастие!!!

Освен картички две от младите семейства Ганеви и Илиеви получиха и подаръци за първородните им рожби. Те са първите семейства, сключили брак през тази година и сдобили се с най-ценното за едно семейство - детето. Подаръците връчи общинският ръководител на ПП ГЕРБ Съединение Петя Червенакова.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Novobrachni-semeistva-ot-Suedinenie-s-pozdravitelni-kartichki-za-Vuvedenie-Bogorodichno-465309
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.