Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ден на отворените врати в Комплекса за социални услуги за деца и семейства
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:11 / 21.11.2013Коментари ()1899
©
Ден на отворените врати се провежда днес в Комплекса за социални услуги за деца и семейства /КСУДС/ по повод Деня на християнското семейство. Гости на празника бяха заместник-кметът на Пловдив по спорт, младежки дейности и социална политика Георги Титюков и директорът на Дирекция "Социални дейности" в общината Веселина Ботева.

В рамките на деня се проведе акция по кръводаряване съвместно с Районен център за трансфузионна хематология, а специалисти даваха консултации в приемната за граждани. Проведена бе кампания "Остани родител", в рамките на която се срещнаха жени, ползвали социални услуги в Звено "Майка и бебе"; а д-р Демирева изнесе урок по майчинство на тема "Първи грижи за новороденото".

Организаторите се бяха погрижили за настроението на децата, които се забавляваха в ателиета и творчески работилници, гледаха театър и се насладиха на изложба на деца от центровете за настаняване от семеен тип "Майка Тереза" и "Детска къща".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Den-na-otvorenite-vrati-v-Kompleksa-za-socialni-uslugi-za-deca-i-semeistva-465395
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.