Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дзобеле България отвори врати за петата си годишнина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:42 / 26.11.2013Коментари ()7715
©
ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ покани, партньори, колеги и приятели да отпразнуват 5-тата годишнина от откриването на завода. Компанията извървя дълъг път от откриването си през 2008г., интересен и успешен, изживя една история на непрекъснат растеж и утвърждаване.

Специално за радостния повод и да поздравят българския екип, пристигнаха г-н Енрико Дзобеле -Президент на Групата Дзобеле и г-н Роберто Скианки - Генерален Директор. Поздравления от името на Община Раковски поднесе г-н Младен Шишков - Председател на Общинския съвет.

ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ е част от ГРУПАТА ДЗОБЕЛЕ, международна компания за производство на бързооборотни стоки за водещи световни марки. Групата инвестира в българска компания и изгражди завод в индустриалната зона на община Раковски. Днес компанията разполага с 9 000 кв.м. покрита площ и осъществява дългосрочната си идея за непрекъснато развитие и разширяване на продуктовите семейства, като увеличава капацитета и постига отлични резултати.

ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ е един от шестте завода по целия свят. От създаването си, българската компания, година след година, увеличава производството и като следствие - броя на работните места.

Хората, работещи в завода, са наистина голяма ценност, защото благодарение на страстта която влагат в работата и отдадеността им да осигурят качествено производство, дава на клиентите увереността, че са направили правилния избор и тази вяра поддържа и подпомага непрекъснатия растеж . Служителите споделят общи ценности с ГРУПАТА ДЗОБЕЛЕ: да работят в екип, с почтеност и страст, с непрекъснат стремеж към отлични постижения и признания през овластяване .
Днес броят на постоянно заетите е около 350 и компанията е горда със своя екип.

На служителите си ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ предоставя не само работа, но и възможности за кариера и развитие. Вратите на завода са отворени за желаещите да придобият професионален опит в международна среда. Това е голямо предизвикателство, особено за млади таланти, да натрупат опит в реалната практика и участват в различни проекти.

След официалното събитие, ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ организира ден на отворените врати за семействата на всички свои служители. Това даде възможност на работещите във фирмата да покажат на своите най-близки хора работните си места, да видят къде прекарват работните дни, а също и на ръководството на завода да се запознае с техните семейства.
За многото деца на компанията беше подготвена специална изненада - аниматорска програма с много игри, танци и забавления. И като на рожден ден, финалът на празника бе чудесна корпоративна торта и подаръци за всички.

рекламна публикация



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Dzobele-Bulgariya-otvori-vrati-za-petata-si-godishnina-466066
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.